Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Eliška Teplá

Potřetí v kariéře si biatlonistka Eliška Teplá připíše start ve Světovém poháru. Sign up for our newsletter never miss a thing.

Pin Page
Pin Page

Eliška Teplá je na Facebooku.

. Naděje českého biatlonu Eliška Teplá 23 se vdala za jednoho z koučů týmu Jiřího Václavíka. Eliška Teplá je první rok mezi ženami. Nadějná biatlonistka si vzala za muže Jiřího Václavíka jednoho z koučů biatlonového týmu. Přeju nám ať je naše manželství tak šťastné jako je právě tahle fotka napsala k fotografii na Instagramu na níž jsou svatebčané rozesmátí od ucha k uchu.

Závod mužů na 10 km vyhrál Němec Lucas Fratzscher mezi ženami byla na 75 km dlouhé tratí nejlepší jeho krajanka Marion Wiesensarterová. Z českých biatlonistů bodovali pouze 21. Mladá reprezentantka Eliška Teplá se totiž vdala za jednoho z koučů národního týmu Jiřího Václavíka a převezme po něm tak příjmení které bude používat i během. Skiing time behind fastest 169 skm.

Teplá born sport discipline career status active athlete multimedia athlete in the photobank olympic medal 0. Účast českých biatlonistů byla výrazně ovlivněna probíhající pandemií covidu-19 kvůli které byla zrušena celá juniorská část sezóny a část českého týmu v karanténěDo bojů nakonec zasáhly v ženských soutěžích Tereza Jandová Natálie Jurčová Eliška Teplá Anna Tkadlecová Tereza Vinklárková a Tereza Voborníková mužských závodů. Co se velkých sportovních akcí týká je letošní rok pro novoměstskou Vysočina Arenu velmi chudý. 1 day agoUž do toho praštili.

6 hours agoEliška Teplá je oficiálně vdaná. Místo dařilo se 18. Biatlonu se věnuje od roku 2010. Milan Žemlička a 26.

Zúčastnila se také mistrovství Evropy v biatlonu v letech 2021 a 2022. Přidejte se k síti Facebook a spojte se s uživatelem Eliška Teplá a dalšími lidmi které znáte. I consent that the Eurosport family of companies may provide me with news and marketing information about their products and services. Biatlonoví fanoušci si budou muset zvykat na nové jméno na startovním roštu.

Eliška Teplá 10. 2021 se kola IBU Cupu roztočila v Idre úvodními sprinty. Ve světovém poháru debutovala v listopadu 2020 ve sprintu v Kontiolahti. Eliška Teplá is on Facebook.

Join Facebook to connect with Eliška Teplá and others you may know. Shooting prone-Data not available. 370 Followers 409 Following 2 Posts - See Instagram photos and videos from ELIŠKA TEPLÁ imeliskatepla. To že Teplá neslaví úspěch pouze v osobním životě ale i v tom sportovním dokazuje fakt že už nakoukla do áčka biatlonové.

Facebook gives people the power to. 23 hours agoČeská reprezentantka si vzala trenéra a mění si jméno. Sign up to our news and offers. února 1999 Polička je česká juniorská biatlonistka která několikrát nastoupila v závodech světového poháru.

View the profiles of people named Eliška Teplá. Join Facebook to connect with Eliška Teplá and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Špička dorazí až příští rok.

Eliška Teplá si zajela životní 11. První zlata ze sprintů míří do Německa Teplá a Žemlička ve třetí desítce. Nové Město hostilo jen IBU Cup. V české nominaci pro úvodní závody Světového poháru jsou i tři nováčci.

Shooting standing-Data not available. Facebook dává lidem příležitost sdílet a dělá tak svět otevřenější a.

Pin On My
Pin On My
Pin On My
Pin On My
Adventni Venec Christmas Table Decorations Christmas Crafts Christmas Wreaths
Adventni Venec Christmas Table Decorations Christmas Crafts Christmas Wreaths
Pin On My
Pin On My
Pin By Renata Raquel Barroso On S T Y L E Street Style Jean Overall Outfits Denim Fashion
Pin By Renata Raquel Barroso On S T Y L E Street Style Jean Overall Outfits Denim Fashion

Posting Komentar untuk "Eliška Teplá"